Reclamacions >> Guia de preguntes freqüents

La present información te exclusivament caràcter il·lustratiu, pel que no originarà drets ni expectatives, ni vinculació en el procediment al que es referix, tramitació de la qual estarà subjecta a les instruccions especifiques.

La següent guía de consultes pretén donar una información pràctica sobre drets, normatives i consells sobre la gran part dels bens i serveis d’ús comú ordinari i generalitzat de tal manera que el consumido sàpiga quins són els procediments i quins els seus drets en el momento de compra d’un be o la contractació d’un servei.

Pot accedir a un compendi de les preguntes més freqüents efectuades per consumidors a les Oficines d’Informació al Consumidor, fent click sobre els següents temes:

Puede acceder a un compendio de las preguntas más frecuentes efectuadas por consumidores a las Oficinas de Información al Consumidor, pulsando sobre uno de los siguientes temas:

2. També pots accedir a altres compendis de “preguntes freqüents” mitjançant els següents enllaços que corresponen a altres Webs de Consum:


OMIC. Preguntas frecuentes (250)

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías